Sverigedemokraternas vice ordförande i Halmstad, Krister Karlsson, har avslöjats av sajten Dumpen när han söker på internet efter minderåriga pojkar att ha sex med.

Det är under lördagen som sajten Dumpen publicerar en konfrontation med den vice ordföranden från när han är ute och valkampanjar för Sverigedemokraterna i Halland.

LÄS ÄVEN: Patrik Sjöberg jagade medaljer på 80-talet – nu jagar han pedofiler

LÄS ÄVEN: MP-politiker sökte sex med minderårig pojke på nätet

Enligt en chattkonversation, där den 48-årige politikern tror att han pratar med en 14-årig pojke, berättar han att han söker ”söta pojkar som gillar att suga”.

Utesluts ur partiet

När Patrik Sjöberg och Sara Nilsson, som står bakom Dumpen, konfronterar SD-politikern förnekar han emellertid anklagelserna – trots att han skickat bilder på såväl sitt ansikte som sitt könsorgan till vad han tror är en minderårig pojke.

– Nej, det känner jag inte till, upprepar han flera gånger.

LÄS ÄVEN: Lokal SD-topp fast med barnpornografi

LÄS ÄVEN: S-politiker sökte sex med 13-årig flicka – lämnar partiet

Sverigedemokraterna säger nu att Krister Karlsson stängts av från sina politiska uppdrag och att partistyrelsen kommer hantera ett uteslutningsärende mot honom under måndagen.

Dumpen har vid flera tidigare tillfällen avslöjat förtroendevalda politiker som letat efter barn på internet för sexuella relationer.

Samnytt har sökt Krister Karlsson.

LÄS ÄVEN: Lokal C-topp sökte sex med barn – tvingas lämna partiet