Om oss

Vi specialbevakar de områden där etablissemangsmedia uppvisar underlåtenhetsförsyndelser, men fokuserar också brett på allmän nyhetsjournalistik. Dessutom gör vi regelbundet granskande och grävande filmreportage. Vår målsättning är att vara den publicistiska produkt som framtidens samhällsintresserade mediekonsumenter vill ha och har rätt att kräva.

För allmänna frågor och tips: tipsa@samnytt.se

För prenumerationsfrågor: plus@samnytt.se

För debattartiklar och insändare: debatt@samnytt.se

För tekniska frågor, använd vårt kontaktformulär.

Medarbetare

Mats Dagerlind

Mats Dagerlind

Ansvarig utgivare

mats.dagerlind@samnytt.se

Har varit med under större delen av den tid då ”alternativmedia” etablerades. Först som skribent på Politiskt Inkorrekt och därefter från start när Avpixlat bildades. Numera är Mats politisk chefredaktör och ansvarig utgivare här och skriver även nyheter. Mats har också i drygt 20 år, som anställd och egenföretagare, arbetat som översättare inom data och IT. Han är även verksam som förläggare, musiker, ljudtekniker och musikproducent.

Mats Dagerlind

Simon Kristoffersson

Chefredaktör

simon.kristoffersson@samnytt.se

Har tidigare arbetat inom försäljning och marknadsföring. Därefter utbildade han sig till journalist och arbetade som sportjournalist internationellt. Han började hösten 2018 som vår redaktör för sociala medier. Därefter gav han sig in på grävande journalistik samt fortlöpande redaktionellt arbete. Sedan sommaren 2021 är han Samnytts chefredaktör.

Mats Dagerlind

Kent Ekeroth

Grundare och VD

kent@samnytt.se

Grundare av Samnytt. Idag agerar han obetald VD för tidningen samt ledarskribent.

Mats Dagerlind

Mattias Albinsson

Journalist

mattias.albinsson@samnytt.se

Mattias Albinsson har skrivit länge inom alternativmedia och jobbar numera åt Samnytt, främst med att göra egna reportage och gräv.