På Samnytt strävar vi hela tiden efter att förbättra tidningen och inleder nu 2024 genom att presentera en nyhet exklusivt för Plus Annonsfri-prenumeranter. Vi hoppas ge er betalande läsare ytterligare mervärde med en mobilapp för snabb och smidig tillgång till nyhetsflödet, notifikationer vid viktiga och exklusiva artiklar med mera. Samtidigt har vi just nu ett lanseringserbjudande där du kan följa med som prenumerant på Plus Annonsfritt under våren eller hela året – för halva priset!

Vi hoppas att du som läsare uppskattar de unika insikter, fördjupningar, gräv och senaste nytt som du får genom vår plattform varje dag. Idag har vi spännande nyheter att dela med oss av till dig som betalande läsare och vi hoppas att det ska göra vår prenumeration mer intressant också för dem som läser gratis idag.

Samnytt utökar nu värdet av Plus ’Annonsfritt’ genom en mobilapplikation som vi har utvecklat under en längre tid. Samnytt-appen finns tillgänglig för både iOS och Android.

 Varför du kommer att älska vår app:

 • Snabb och smidig: Direkt tillgång till alla våra artiklar, analyser och videomaterial utan webbläsaren.
 • Notiser: Få notifikationer direkt när vi publicerar viktigt innehåll.
 • Användarvänlig design: En ren och enkel användarupplevelse som gör det lättare att navigera och hitta det du söker.
 • Nå kommentarsfälten via appen.

Våra paket

Är du nyfiken på Plus-prenumeration men osäker på vilken nivå du ska välja? Detta är våra paket och vad man får för dem:

Samnytt PLUS:
 Du stöttar tidningen
• Du kan läsa PLUS-artiklar

Samnytt PLUS Annonsfri:
• Du stöttar tidningen
• Du kan läsa PLUS-artiklar
• Du slipper reklam
• Du kan kommentera på alla artiklar
• Exklusiv mobilapp

I samband med lanseringen av appen har vi just nu ett exklusivt erbjudande där du kan skaffa Samnytt Plus Annonsfritt i 6 eller 12 månader för halva priset. Klicka HÄR för att prenumerera och få fördelar jämfört med gratisläsning samtidigt som du hjälper Samnytt att överleva och växa.

Kom igång med appen

För att börja använda Samnytt-appen: gå till Apple App Store eller Google Play Store, sök efter Samnytt, ladda ner appen och logga in med ditt Plus-konto. Det är helt gratis som en del av din prenumeration.

Om du har frågor om Plus eller behöver hjälp med att komma igång, tveka inte att kontakta oss på plus@samnytt.se

Vi hoppas att du ska tycka att appen ger dig mervärde och du får förstås gärna också uppmana icke-prenumeranter att börja stötta oss och inte ta tidningen för given. Vi uppskattar alla läsare som stöttar oss – utan er hade tidningen inte existerat. Stort tack!