I början av maj 2022 spelade några ukrainska flyktingar fotboll i Ronneby. Ett arabiskt gäng kom dit och påstod sig vilja spela med dem, men kort därpå började gänget istället att attackera de ukrainska pojkarna.

Fem ukrainska flyktingar var ute och spelade fotboll i Ronneby i början av maj när två av dem, en 12-åring och en 17-åring, misshandlades grovt av ett arabiskt gäng i Ronneby. Gänget var omkring 12 arabisktalande personer.

Det började med att gänget ville vara med och spela, men kort därefter, när de började förlora, började aggressionen. Det slutade med en sprucken näsa och två brutna tänder efter att det arabiska gänget använt metalldelen på bälten för att infoga maximal skada.

Hör även Stig, en äldre svensk man som, berättar om hur det är att bo i det mångkulturella området och om ett Sverige som allt mer försvinner.

Vi får inte presstöd och reklam är blockerat för oss. Vi förlitar oss helt på våra läsare; att ni donerar eller prenumerar. Hjälp oss att kunna göra fler reportage! Klicka HÄR för att prenumerera eller HÄR för att donera. Varje bidrag hjälper, även ditt! Tack på förhand!

LÄS MER: Arabiskt gäng misshandlade ukrainska flyktingbarn med bälte